Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

Nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama poʻo ʻauʻau

2021-10-11

1. E kono i nā ʻoihana akamai e hana i ke kūkulu ʻana a me ka hoʻokomo ʻana. I ka hoʻouka ʻana, pono e hoʻāʻo ka ʻauʻau ʻaʻole e paʻi i nā mea paʻakikī, a ʻaʻole e waiho i ka sima, ke kāpili, a me nā mea ʻē aʻe ma luna o ka ʻili, i ʻole e hōʻino i ka nani o ka uhi. E nānā pono i ka hoʻokomo ʻana ma hope o ka wehe ʻana i ka ʻōpala i loko o ka pipeline, i ʻole e hoʻopaʻa ʻia ka ʻauʻau e ka ʻōpala pipeline, e hoʻopilikia i ka hoʻohana.
2. Ke emi ka wai ma lalo o 0.02mPa (ie 0.2kgf/cubic centimeter), ma hope o kekahi manawa o ka hoʻohana ʻana, inā ʻike ʻia ka emi ʻana o ka wai, a i ʻole ke hoʻopau ʻia ka mea hoʻomehana wai, hiki ke kau ʻia ma ka puka wai o ka ʻauʻau Wehe mālie i ka uhi pale no ka wehe ʻana i nā mea haumia, a e ola hou ia. Akā e hoʻomanaʻo ʻaʻole e hoʻokaʻawale ikaika i kapoʻo ʻauʻau. Ma muli o ka paʻakikī o loko o kapoʻo ʻauʻau, unprofessional forcible disassembly e hiki i ke poo ua hiki ole ke hoihoi i ke kumu.
3. Mai hoʻohana i ka ikaika nui i ka hoʻohuli ʻana a i ʻole ka hoʻopau ʻana i ka faucet ʻauʻau a hoʻoponopono i ke ʻano hoʻoheheʻe ʻana o ka ua, e hoʻohuli mālie. ʻAʻole pono ka hoʻoikaika nui ʻana o ka faucet maʻamau. E noʻonoʻo pono ʻaʻole e hoʻohana i ka lima o ka faucet a me ka pale ʻauʻau ma ke ʻano he lima e kākoʻo a hoʻohana paha.

4. Ka paipu metala o kapoʻo ʻauʻauPono e mālama ʻia ka ʻauʻau ʻauʻau ma kahi kūlana kūlohelohe maoli, ʻaʻole e wili iā ia ma ka faucet ke hoʻohana ʻole ʻia. I ka manawa like, e makaʻala ʻaʻole e hana i kahi kihi make ma ka hui ma waena o ka hose a me ka faucet, i ʻole e haki a hōʻino paha i ka hose.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept