Home > Nūhou > Nūhou ʻOihana

Pehea e koho ai i ke kolamu ua?

2021-10-14

1. Hoʻopā i ka mea: Hiki iā ʻoe ke hoʻopā i kakolamu ʻauʻaue ʻike i ka mea ʻili a me ka manaʻo. Hiki iā ʻoe ke nānā inā he maʻalahi ka sila kolamu ʻauʻau a inā he mau māwae i ka pilina. ʻO kēia nā wahi e pono ai ka nānā.

2. Ke koho kiʻekiʻe: ʻO ke kiʻekiʻe maʻamau o ke kolamu wai he 2.2m, hiki ke hoʻoholo ʻia e like me ke kiʻekiʻe o ke kanaka i ke kūʻai ʻana. Ma lalo o nā kūlana maʻamau, ʻo ka faucet he 70 ~ 80cm ma luna o ka honua, ke kiʻekiʻe o ke koʻokoʻo hāpai ʻo 60 ~ 120cm, ʻo ka lōʻihi o ka hui ma waena o ka faucet a me ke kolamu wai he 10 ~ 20cm, a ʻo ke kiʻekiʻe o ke poʻo ʻauʻau ma luna. ʻo ka honua he 1.7-2.2m. Pono nā mea kūʻai aku e noʻonoʻo pono i ka lumi lumi lumi ke kūʻai. nui.

3. Ka nānā 'ana i nā kiko'ī a me nā mea ho'ohana: E ho'onui i ka nānā'ana i nā mea hana. Hiki iā ʻoe ke ʻike inā he trachoma a māwae paha ma nā hono. Inā loaʻa kahi trachoma, e kahe ka wai ma hope o ka hala ʻana o ka wai, a hiki mai ka haki nui.

4. E nānā i ka hopena o kakolamu ʻauʻau: ma mua o ke kūʻai ʻana, e nīnau maopopo i ke ʻano o ke kaomi wai e pono ai no ka huahana, inā ʻaʻole ia e hoʻokō pono ma hope o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ke kolamu wai. Hiki iā ʻoe ke nānā i ke kaomi wai ma mua, a hoʻokomo i ka mīkini hoʻoikaika inā ʻaʻole lawa ke kaomi wai.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept